Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerHow To
Sådan betaler du med bankoverførsel

Information om, hvordan du betaler med bankoverførsel hos Swapped.

Thomas avatar
Skrevet af Thomas
Opdateret over en uge siden

Når du vælger at betale med bankoverførsel vil du støde på en side med betalingsoplysninger. Det er vigtigt at gøre brug af disse oplysninger så bankoverførslen sendes med de rigtige informationer:

• Bankoverførslen skal sendes fra en bankkonti i dit navn og skal matche dit registrerede navn på Swapped

• Du skal sende den præcise mængden som du har valgt på Swapped for din ordre

• Du skal inkludere den rigtige Besked til Modtager

• Den starter altid med 'Swapped' og de første 8 karakterer af dit ordre-ID

• Uden den korrekte Besked til Modtager kan vi ikke gennemføre din ordre

Hvis din bankoverførsel sendes forkert vil den blive refunderet. Det tager 1 hverdag.