Spring videre til hovedindholdet
Alle samlingerHow To
Sådan køber du kryptovaluta

En guide til, hvordan du køber kryptovaluta hos Swapped

Thomas avatar
Skrevet af Thomas
Opdateret over en uge siden
  1. Gå til vores købsside her.

2. Vælg dit land, den valuta du vil købe kryptovaluta med og den valuta du vil betale med. Vælg derefter den betalingsmetode du vil betale med.

3. Herefter, følg instruktionerne du finder på skærmen, såsom at indtaste din e-mail, din kryptovaluta adresse* og verificér din identitet på Swapped hvis ikke du allerede har gjort det.

4. Før du når til betaling vil du modtage en oversigt af din ordre, så du kan se hvor meget du kommer til at betale og hvor meget kryptovaluta du kommer til at modtage.

5. Når din ordre er gennemført modtager du en bekræftelsesemail. Her modtager du også et Track n Trace link, så du kan spore dine købte kryptovalutaer.

* Hvis ikke du allerede har en kryptovaluta adresse, så kan du få en ved at oprette en wallet. Det kan du gøre ved at følge disse instruktioner.